четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Опи, тук съм :)

Не съм писала еееххееей...откога...
А се случват толкова много неща около мен...

Палеото беше успешен експеримент - повече от месец, чувствах се добре, вкусно беше, свалих малко мазнини (след това, като включих млечни, въглехидрати и вино на корем, си ги върнах пак). И все пак, твърде много обичам сирена, за да е моят доживотен режим. Но съм твърдо решена да си правя няколко палео месеца годишно :)

Ходих на bootcamp - беше страхотно, зареждащо, енергизиращо, г*зо-разцепващо. Оцелях - не се счупих и потренирах добре. Бях разумна. Прекарах 2 незабравими дни със страхотни хора :))

Гърбът/ кръстът ми има подобрение, но не баш съществено ...въпреки всичките книги, които изчетох, и мануални терапевти, които посетих. Дори и спирането на тренировките не му се отрази толкова благотворно... Реших, че ще го оставя да се самолекува - само ще му помагам малко, като го пазя.

Преместих се в ново-старо жилище. След грандиозно ремонтиране. На зайчето Момо мнооого му харесва :))) На нас също :)

Запознах се отново с йога. Този път се харесахме :) И смятам да си останем добри познати. Не чак приятели, все пак, моля.

Най-важното: Апетитът ми за тренировки се възвърна! Искам да вдигам, да мачкам, да чупя, да огъвам.....железа...

И...още по-важното...пак започнахме съботно-неделните тренировки на открито... Лятото някак не се получаваха - Варна, плаж, море, слънце...you know...:) Но сега е Яко!!!

2 коментара:

  1. Милена, за йога - може да опиташ power йога, ако не си все още... Аз пробвах миналата седмица и бях доста приятно изненадана, смятам да я вмъкна някак в програмата си. Аз имам проблема, че ако е нещо бавно като цяло "не ме свърта"... При power йогата нямах такъв проблем, даже тайничко се надявах да дойде краят на тренировката, че сериозно се поизморих...

    ОтговорИзтриване
  2. Здрасти Адичка,
    Във Варна не съм засичала Power Yoga. Има Ashtanga, което си е доста силово и динамично (и с прекалено мнг навеждания => не за моя кръст) и Fat Burning Yoga, където пък никой никакви обяснения не ти дава. И още нещо: и аз допреди няколко години бях така - много ме хващаше нерва от йога. Няколко пъти съм излизала по средата на часа, щото ...не ме свърта... Но вече не е така и дори ми е мнг приятно. Още повече, че някои асани са си яко силови и ти е гот като ги направиш :)

    ОтговорИзтриване